quote
foto-1 foto-2 foto-3

Over ShoePlaza

Wij bezoeken ieder seizoen internationale schoenenbeurzen zoals: Dusseldorf, Brussel, Amsterdam, Milaan, waar de nieuwste schoenmode gepresenteerd wordt. Hieruit maken wij een selectie en houden uiteraard rekening met wat er bij u leeft. U kunt bij ons kiezen uit bijv: Design, stijlvol, elegant, klassiek, sportief of gewoon stoer. Al deze verschillende stijlen hebben wij in huis, waarbij kwaliteit voor ons een belangrijk item is. U kunt bij ons merken vinden als: Airstep, M-jus, Gabor, Lamica, Fantasy, D-kode, Replay, s'Oliver, Gaastra, v Lier, Botticelli, Cruyff, Mc Gregor, Braend, Ecco, Rehab, Yellow cab en vele andere.

ShoePlaza "local hero" in mannenschoenen

Spectaculaire uitbreiding mannenschoenen bij "ShoePlaza". In tijden waarin veel schoenenzaken hun afdeling herenschoenen inkrimpen of zelfs halveren, zijn ze bij "ShoePlaza" juist bezig om de mannenschoenen collectie spectaculair uit te breiden. Een groot segment van de mannenschoenen van "ShoePlaza" zijn speciaal voor mannen die zich durven te onderscheiden, ze hebben gevoel voor mode en zijn graag bereid om eens iets nieuws te proberen. Ze zijn bepaald niet "middle of the road", maar altijd opzoek naar iets authentieks (Yellow cab, Braend, Botticelli). Opvallend binnen de trendcollectie is de opmars van de halfhoge boots, al dan niet met bontgevoerde omslag. Het merk "Rehab" van twee Nederlandse designers is op dit moment een groot succes en maakt brutale en eigenzinnige combinaties in kleur en met diverse materialen. Dit alles gecombineerd met rijk gefinishte materialen zoals de mooiste suede's, stoere leersoorten met grove structuur en natuurlijk ontbreken de bontgevoerde modellen niet. Nieuw in de collectie zijn schoenen van "Cruyff" en "Mc.Gregor". Ook aan de collectie van "van Lier" is een jonge dynamische touch toegevoegd, ontworpen voor modebewuste consumenten die betaalbare luxe zoeken. De nieuwe look omvat onder andere business schoenen die je ook casual kunt dragen. Kortom, tijd om weer eens bij "ShoePlaza" binnen te lopen, of eerst te orienteren op: www.schoenentic.nl

ShoePlaza on YouTube: Filmpje1) Een mooie tulpentrailer gemaakt boven de Wieringermeer door de ShoePlaza paramotor:-) Filmpje2) Boer Marcel speelt de hoofdrol in onze commercial 'zomer' 2012 :-) #Hilarisch Filmpje 3) Zo worden de schoenen van Rehab met passie gemaakt :-) Filmpje 4) We hebben onze eigen luchtreclame :-)

twitter icon ShoePlaza on Twitter

ShoePlaza (Wieringerwerf)

  • Terpstraat 7
  • 1771AC Wieringerwerf
  • Telefoon: 0227-601224
  • Fax: 0227-603975
  • Meer info ›

ShoePlaza (Bovenkarspel)

  • De Middend 186
  • 1611KM Bovenkarspel
  • tel: 0228-516049
  • Fax: 0227-603975
  • Meer info ›